14 juni 2024

Jalou date

Daten met Jalou

Wilt u zelf en thuis een chlamydia test doen?

Als stichting streven wij er naar om de bewustwording van geslachtsziektes onder jongeren te bevorderen. Dit doen wij door aandacht te vragen bij jongeren voor het doen van een chlamydia test. Een chlamydia test kan er bij jongeren voor zorgen dat zij weten of ze chlamydia bij zich dragen. Daarnaast vinden wij het van belang om goede seksuele voorlichting te geven aan jongeren om te voorkomen dat ze een chlamydia test moeten doen. Wij zoeken jongeren op verschillende plekken op. Meestal zijn dit plekken waar jongeren zich begeven. Op die manier proberen we op een laagdrempelige manier met jongeren in contact te komen. Naast dat we met hen in gesprek gaan over seks en jongeren voorlichting hierover geven, hebben we altijd een chlamydia test bij ons mee. We hebben zo’n chlamydia test van te voren aangeschaft zodat we deze kunnen uitdelen. Het afnemen van een chlamydia test op grote schaal kan de prijs wel drukken. Echter waren er minder grote budgetten om een chlamydia test in grote aantallen aan te schaffen, en zijn wij op die manier gaan zoeken naar een andere leverancier die de chlamydia test aan ons kan verkopen. We hebben op het internet gezocht naar chlamydia test kopen en kwamen allerlei aanbieders tegen die aangeven dat zij een chlamydia test verkopen. Het is dan lastig om goed te kunnen zien welke aanbieder een goede chlamydia test verkoopt. Wij hebben diverse websites bezocht en kwamen uiteindelijk uit op de website soazelftester.nl

Eenvoudig een chlamydia test kopen

Op de website soazelftester.nl was een chlamydia test eenvoudig besteld. We hebben op de website gekeken hoe de website op ons over kwam. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat we naast het weggeven van een chlamydia test ook een aanbeveling zouden kunnen doen naar de jongeren die wij spreken over de website waar zij zelf een chlamydia test kunnen bestellen. Op deze website vonden wij de informatievoorziening erg goed. Wij vonden het om die reden ook een geschikt adres om een chlamydia test te kopen omdat we de jongeren ook naar deze website kunnen verwijzen. Op die manier konden zij later zelf ook nog eens een chlamydia test bestellen mocht dit nodig zijn voor zichzelf, of een bekende. We hebben op de website een groot aantal chlamydia tests kunnen aanschaffen. De prijs die we hiervoor moesten betalen viel ons mee; onze vorige leverancier was duurder dan de chlamydia test van soazelftester.nl. We konden de producten die we wilden bestellen makkelijk in de winkelwagen doen. De bestelling was daarna ook gemakkelijk afgerond met een aantal kliks. Wij waren hierover erg tevreden.

Bent u benieuwd naar deze website?

Wanneer u meer wilt weten over het kopen van een goede chlamydia test, gaat u dan eens:

  • Naar soazelftester.nl
  • Onderzoeken welke informatie er op deze website te vinden is
  • Op de website een chlamydia test bestellen

Wij hopen dat u net zo’n prettige gebruikerservaring zult hebben als dat wij op deze website hebben gehad. We hopen dat u daarnaast net zo tevreden zult zijn met de geleverde producten als dat wij dat waren.