22 juni 2024

Jalou date

Daten met Jalou

Seks onder de douche? Gebruik siliconen glijmiddel

Het is heerlijk om seks te hebben in bed, maar het is ook leuk om een keer een andere locatie te kiezen voor jouw spannende avontuurtje met je partner. Een alternatieve sekslocatie die erg populair is bij veel stelletjes, is de douche. Wil jij binnenkort eens seks hebben onder de douche? Bereid je dan goed voor. Dit doe je door siliconen glijmiddel te bestellen.

Waarom siliconen glijmiddel?

Er zijn verschillende soorten glijmiddel, waaronder glijmiddel op waterbasis en glijmiddel op siliconenbasis. Wil je seks hebben onder de douche, dan moet je altijd glijmiddel op siliconenbasis kopen. Glijmiddel op waterbasis lost namelijk op in water. Dit betekent dat je niets hebt aan dit glijmiddel als je seks wil hebben onder de douche. Hetzelfde geldt voor seks in bad, in de zee, in het zwembad of in de jacuzzi. 

Siliconen glijmiddel: ook voor in bed

Natuurlijk kun je siliconen glijmiddel ook in bed gebruiken. Dit glijmiddel is niet alleen lekker zacht, maar het droogt bovendien niet snel uit. Als je regelmatig langere seksmarathons hebt met je partner, is dit het perfecte glijmiddel voor jou. Het glijmiddel biedt je urenlang plezier tussen de lakens, zelfs als je maar een druppeltje gebruikt. Dit maakt siliconen glijmiddel niet alleen het ideale glijmiddel voor onder de douche, maar eigenlijk overal!